156 dagar

I dag är det 156 dagar kvar till att vi startar marschen från Hindås station ( som ni ser i bakgrunden på bilden ). Under helgens möte tog vi fler steg framåt för att kunna genomföra en marsch alla kan delta i och event för oss alla som bygger samman banden mellan alla veteraner.

Vi behöver er hjälp med följande:
Vi behöver Medics, som kan vara med en eller flera dagar.
Vi behöver följebilsförare som kan vara med en eller flera dagar.
Vi behöver någon som kan vara med i orterna vi kommer till för att hjälpa till med att prata missioner, sälja gula bandet pinns o.s.v. En eller flera dagar.
Vi behöver hjälp med övernattningsplatser efter vägen. Allt från gymnastiksalar till klubbhus, för att hålla huvudet högt i flera dagar och mil behöver vi dusch på dessa platser.

Alla ni som kan hjälpa till kontakta mig, lg@veteranmarschen.se

Var med och skriv historia.
"Skuldra vid Skuldra evig vänskap"

Nyholm

3607

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar