Nu har vi sovit en natt och fått vila

Glada efter en hård marsch! Glada efter en hård marsch!
Kortfattat om marschen, detta måste upplevas, men träna träna träna. Vi har gått uppför den längsta backen jag någonsin gått i, vi har gått genom "the sandpit" en sandlåda i 3 km, värmen kan man säga gjorde sitt.

Målgången var ungefär som man tänker sig vasaloppets målgång, vi var helt dränerade på energi så klart.

Men när vi träffar människor som mist armar och ben och ändå går, då vore det tusan om inte vi klarade det. vi avslutade med att besöka en grupp ur " wonded warriors" och delade med oss av give aways till dem, det var riktigt uppskattat. som sagt, träna och gör denna upplevelsen.
Nyholm / Andreas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar