Ytterligare ett möte om marschen

I dag har Fredsbaskrarna Örebro och Västra Götaland tillsammans med Per Lennartsson från förbundet och jag haft möte om marschen för att se hur långt vi har kommit med arbetsuppgifterna inför marschen. Jag kan bara säga, det ser bra ut. Initiativ och ideér tar form.

Vi behöver hjälp med boende för ca 20 personer efter vägen mellan Hindås och Karlsborg, har ni kontakter eller förslag så kontakta Fredsbaskrarna Västra Götaland.

Planera era semestrar så ni kan vara med under marschen, planera in träning och var med om upplevelsen och kamratskapen med Veteranmarschen i sommar.

//Nyholm

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln