dags att börja träna

Rast, vila under marschen förra året Rast, vila under marschen förra året
Nu är det dags att börja träna inför marschen i sommar. Det kan ju låta någat att träna för att gå. Men med erfarenheten från marschen 2013, där kollegor kom i kängor från sent 90-tal och de som kom med två ostsmörgåsar och skulle livnära sig på under kanske 30 km. Många trodde att de var lika bra tränade som för 20 år sedan fast de inte hade tränat.

Alltså rekommenderar jag att ni rör på er, har ni en ok kondition blir upplevelsen mycket större och minnena roligare samtidigt minskar ni möjligheterna att skada er och ni kan gå dagen efter. Jag rekommenderar varmt FM träningshandbok. I denna kan man läsa om förberedelser, matintag, vätska men framförallt kan ni planera in träningen så den verkligen blir av.

Kläder är viktiga! Vilka skor/kängor tänker ni använda, de skall inte vara för gamla och torra. Vilka tröjor och byxor med så lite sömmar som möjligt tänker ni använda och sist men inte minst hur gör ni för att motverka "infanterield".
Sätt igång och förbered er för årets upplevelse.
Nyholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln