Roadtripp vete

Jag startade i Onsdagskväll på Bishop Arms på Järntorget i Göteborg under den månatliga månadsträffen, här träffade jag ca 15 st veteraner. Trevlig tillställning, meningen var att promota marschen,  kul för att i princip var det 1% av deltagarna som inte visste vad marschen var. I Torsdags bar det av till Skövde där Västra Götalands förening, jag, stabsceferna och veteransamordnarna för Karlsborg och Skövde hade möte om marschen. Efter mötet förstog jag att regementen samt skaraborgs hemvärnsområde tar marschen på högsta allvar och verkligen kommer att göra sitt yttersta för marschen och veteranerna. På väg genom Skövde hade jag ett leende som ingen jag mötte kunde gå misste om. Nåväl, ilande iväg till nästa möte som var med en av våra privata företags sponsorer, GPS Logik. Det är de som levererar sändare och mjukvara så att ni alla kan följa marschen i realtid på er dator, under mötet hade företaget fler idéer som vi kan implementera i marschen. Till er veteraner som har åkeri av något slag, titta på GPS Logik hemsida och se vad de kan erbjuda i logistiksystem, GPS tracking o.s.v.
Nu var det faktiskt tid för en bastu och reflektion på dagens möte som slog utöver förväntan.
På kvällen väntade en föreläsing på veteranträffplatsen i Skövde, föreläsningen var guld men det var bara 15 veteraner som fanns på plats, det behöver bli fler av er som tar er dit. När föreläsningen var över fick jag ca 15 min att prata om marschen.
Så bar det av till hotellet, klockan skulle ringa tidigt i morse. Tillbaks till Göteborg för att träffa "Terrängs" ägare och göra klart med dem om deras sponsor bit. Terräng som sponsrade oss i fjor är även med i år. De ser till att det kommer fram marsch T-shirtar och de kommer även att medverka på avslutningen i Örebro.
Det är mycket kvar att göra för att få detta på plats. Har ni idéer kan ni maila mig lg@veteranmarschen.se
Vet ni lokaler efter marschvägen som vi kan sova i så maila vastragotaland@fredsbaskrarna.se

Nyholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln