Hindås till Örebro, det har gjort skillnad!
 

Här är gänget som gått eller jobbat med Veteranmarschen 2014. (P-J Uhlmann saknas på bilden) Här är gänget som gått eller jobbat med Veteranmarschen 2014. (P-J Uhlmann saknas på bilden)


När vi gick genom Örebro igår insåg nog de flesta vilken succé det var. Stolta veteraner i alla åldrar fick äntligen applåder och erkännande när många mötte upp i under färdvägen och i Stadsparken.

För alla inblandade i Veteranmarschen 2014 blir det ett vakuum de närmsta veckorna. Det tar tid att landa på från denna ”mission” precis som när vi tidigare skulle landa efter ett antal månader utomlands. Mini missionen är över och vi återkommer nästa år!

Tack alla som har varit med och och gått, rullat, marscherat, spelat, cyklat, kört, stöttat och fixat under dessa dagar. Utan er fanns det ingen Veteranmarsch.
Om ett par veckor slutredovisar vi insamlingen samt att vi oktober kommer att presentera nästa års marsch.

Hur går du?
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln