Våren är kommen

Våren är kommen till Skåne och jag passade på att vårrensa i trädgården, se vad jag hittade jag blev riktigt glad. Möte och överenskommelser avlöser varandra för att kunna sätta årets marsch, mycket och många roliga och hedersvärda saker kommer att ske. Jämför jag 2013 års planering då vi var 4 st med i dag till marschen i år då vi är ca 12 st i planeringsgänget så kan jag bara säga att det växer med glädje. Om ni inte har sett filmen "veteranvandring i USA" kan jag varmt rekommendera den, filmen liknar det vi gör, samma snack, samma känslor, samma kamratskap, det känns väldigt igen. Nu skall jag iväg och ta ett pass i bassängen, får se om det blir 1000 eller 1500 meter.
Se nu till att komma ut i vårsolen och få de goa känslorna i kroppen.
Nyholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln