Planering

Nu är det slutfuskat. Här kommer ett förslag på ett enkelt träningsschema som jag har satt på min sovrumsdörr, det innebär att jag ser den flera gånger om dagen och inte kan lura mig själv med soffan. Schemat täcker till den 10 Augusti och det passar ganska bra då marschen startar den 14 Augusti. Anledningen till att jag sätter det på min dörr är att jag tycker det blir mer överskådligt än att ha det på en dator eller i telefonen, tycker ni det är en bra idé så stjäler ni den. Ni har kanske någon annan variant som ni kan dela med er av.
Jag vet att jag skall vara i form både till Nijjmegen och Veteranmarschen så därför börjar uppladdningen på riktigt den 1 Maj.
Nyholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln