Inte ett dygn kvar till start.

I morgon vid denna tiden så är fötterna färdigtejpade och vi står i startgroparna för att Landshövdingen i Örebrolän skall hålla start talet till marschen 2015. Jag undrar egentligen var kullmen nås, i år har vi många fler sponsorer än de andra åren, vi är fler i staben för att kunna genomföra marschen, vi har fler följebilar, det är mer än 200 föranmälningar att jämföra med i fjor då vi hade 40 föranmälningar. Under vägen kommer skarpskyttarna, F7, hemvärnet, Arméns musikkår, Svea Livgardes fältpipare, Fältartister, Arsenalen att delta, det kommer att hållas tal från olika personer som har viktiga saker att säga till utlandsveteranerna. Ja, som ni ser händer det olika saker efter vägen så håll er uppdaterade. Även i år kommer vi att filma live för att alla skall kunna delta och vara med, inmarscher, utmarscher, tal, ni kommer att kunna se det här på hemsidan. Även i år samlar vi in pengar till kamratstödet för de kollegor som är i behov, det går bra att besöka oss med "casch", sätta in på BG eller via Inspons hemsida som ni hittar här https://www.inspons.se/fundraising/veteranmarschen-2015/.
Alla deltagaravgifterna går oavkoratat till kamratstödet!
Den 22 augusti går vi in i Stockholm, senast vi gick i Stockholm den 29 Maj var vi 100 st, hjälp varandra å vi blir fler den 22 Augusti. Ni kan vara med att gå från Livgardet eller så hoppar ni in vid Kungsbron eller så hoppar ni in precis innan Norrmalmstorg eller så finns ni på Norrmalmstorg då vi kommer fram.
Väl mött Nyholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln