Förberedelser.

Nu har vi kommit så långt in på året att jag börjar kunna se starten den 7 Augusti i Stockholm. Men innan den 7 Augusti behöver ni börja ladda och träna inför marschen, oavsett hur långt ni har tänkt att gå. Det är VIKTIGT ni börjar gå in skorna ni tänker använda under marschen. Det är viktigt ni har gått lite mil innan, erafrenheten från de andra årens marscher är att om man är förberedd är det mycket roligare och framförallt slipper ni ha ont i leder, skoskav och infanterield. I fliken ovan som heter allt om marschen finns det en underflik som heter träningstips, LÄS DEN FLIKEN!  Ett annat bra tips är att ladda ner "FMTK" appen, detta är FM träningsapp som alla får använda. Skaffa er nu inga dåliga ursäkter för att inte läsa träningstipsen och inte börja träna inför marschen. Ni får gärna lägga in era träningar på marschen facebook sida, det är bara kul och lärorikt att se hur andra gör.
Se detta innlägget som en nystart för att förbereda er till marschen. Jag vill understryka att veteranmarschen är en marsch ingen promenad men har man tränat ordentligt kan marschen kännas som en promenad.
Nyholm 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln