30 mil på 10 dagar

Foto: Kim Svensson Foto: Kim Svensson

Årets upplaga av Veteranmarschen startar imorgon 7 augusti från Stockholm slott och avslutas vid Gävle slott 16 augusti.

Marschen kommer att ta sig 30 mil genom Uppsala, Vittinge, Sala, Avesta, Säter, Borlänge, Falun och Sandviken innan den når slutmålet 10 dagar senare. Marschen kommer till Uppsala 7 augusti och 8 augusti till Vittinge. Deltagarna väntas komma till Statshusgatan vid Centralstationen i Uppsala imorgon vid 16.10. Vandringen fortsätter sedan på måndag klockan 7.30 till Vittinge, där målet för tisdagen planeras nås vid 16.00. Alla som vill är välkomna att gå med i marschen.

– Det är en fantastisk upplevelse att gå Veteranmarschen, säger Lars-Göran Nyholm, initiativtagare till marschen. Att få känna gemenskapen och kamratskapen från insatsen på nytt och träffa alla snälla och hjälpsamma människor på vägen gör att det är hur lätt som helst att gå 30 mil.

Gula Bandet säljs till förmån för Sveriges veteraner
Under Veteranmarschen kommer SVF även att sälja Gula Bandet – en internationell symbol som säljs till förmån för veteraner och soldater i utlandstjänst. Genom Gula bandet kan veteraner och anhöriga få extra ekonomiskt stöd för att täcka ökade kostnader för till exempel sjukvård eller medicin som behövs efter insatsen.

Gåvor och stöd till Gula Bandet tar vi tacksamt emot via
Swish: 1231 814 482 
Bankgiro: 706-7630

Tack för ditt stöd!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln