Tomten

Också knackar det på dörren hemma, vem står där? Jo vår trädgårstomte! Jag har inte sett honom sedan vi var i Gävle. Kul han kommer förbi, men som en annan tiggare påtalar han att medicinflaskan är tom! Jag kan ju tycka att om det inte annars passar sig att höra av sig och plötsligt dyka upp när medicinen är slut, det är magstarkt. Men vad tusan det är ju ändå jul så jag fyllde flaskan till honom, han fick även risgrynsgröt. Jag gav han datumen för starten i Gävle 2017. Jag skulle även önska er alla en riktigt God Jul. När han gav sig av sa han med ett leende, titta under täcken när ni lägger er.

  • Carina Seldahl Holmberg » Tack för i år!:  ”En fantastisk upplevelse att vandra med detta goa gäng-så kul att jag gör om det..”

  • Arianne Axewill » Tack för i år!:  ”Jag vill bara instämma med LG:s inledande ord. Att få vara med för första gången..”

  • LarsGöran Nyholm » Etapperna Gotland 2019 :  ”Kn Lindblom. Vänligen kontakta mig på mail. lg@veteranmarschen.se”

  • Kn Lindblom » Etapperna Gotland 2019 :  ”När avser man att påbörja första etappen från Kneipbyn till klintehamn? Dvs när ..”

  • Alf Isaksson » Veteranmarschen passerar Tornedalen:  ”Synd att jag missade er i Gällivare. Bra gjort. Isak Gällivare L09 samt L14.”