Information

Färdväg:
Marschen går på gång- och cykelvägar men också på väg. Gällande trafikregler skall följas och deltagandet sker på egen risk. Sjukvårdsassistans finns med hela vägen. Vi kommer att ha tydliga skyltar och även en släpvagn med oss som kommer att göra trafikanterna uppmärksamma på vår närvaro.
Marschen genomförs gemensamt i grupp och håller en marschfart om ca: 5 km/tim.

Klädsel:
Du bär den klädsel och utrustning som du själv känner fungerar för dig. Detta är inte en militärövning eller insats, men uniform får bäras om man ingår i militärt förband. Huvudbonad som basker bäres med fördel hela tiden.

Träning:
Läs allt om tips om träning >>

Övernattning*:
Detta sker i gymnastiksalar, logement och andra enklare boenden. Önskar man annat boende som hotell eller vandrarhem så är man fri att ordna det på egen hand.
Medtag: Sovsäck, liggunderlag och om kudde önskas för övernattningen. Vi har med oss NATO-sängar.

Mat och vatten*:
Mat, frukt och energibars kommer att finnas tillgängligt för alla som föranmält* sitt deltagande. Annars måste man ta med detta.
OBS! Vatten kommer att finns för alla som deltar under alla etapper.

Väskor och övrig utrustning:
Dessa kan förvaras i följebilarna.

Transporter*:
Vi har fordon som följer marschen hela tiden och där går det med fördel att placera sin packning och utrustning som ej behöver bäras med under etappen/er.

Resor:
Alla resor till och från etapperna bekostas av respektive deltagare. Önskas hjälp med transport ut till etappen eller mellan två etapper meddelas detta vid anmälningen.
De som går fler än en etapp löser vi transporten åt mellan etapperna, boende m.m.

*Anmälan:
Anmälningsavgift: 200 kr/etapp, I avgiften ingår: Veteranmarschen T-shirt (så lång lagret räcker) och tygmärke, övernattning, mat, frukt och dryck under marschen. 
Detta ingår endast vid förbetalning och anmälan innan 30 maj 2017. Anmäl dig här! 

Vid frågor tveka aldrig att kontakta oss!