Information

Veteranmarschens mål
Veteranmarschen genomförs för att uppmärksamma och hedra Sveriges alla civila och militära veteraner och även deras anhöriga. Marschen är INTE en protest manifestation, eller en plats för politiska budskap, och den tar inte ställning för eller emot krig, Försvarsmakten eller insats/mission.

Integritetspolicy
Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår integritetspolicy kan du läsa hur denna hantering ske. Vid frågor kontakta oss.

Viktig information om fotografering och filmning
Våra evenemang fotograferas, filmas och livesänds i syfte att kunna förmedla vidare förbundets verksamhet och mål, samt att vi vill kunna spara bilder för historik dokumentation.
OBS! Vill du som deltar i våra evenemang INTE finns med på bild eller film, kontaktar du den ansvariga för evenemanget.
Vid frågor kontakta oss.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Färdväg:

Marschen går på gång- och cykelvägar men också på väg. Gällande trafikregler skall följas och deltagandet sker på egen risk. Sjukvårdsassistans finns med hela vägen. Vi kommer att ha tydliga skyltar och även en släpvagn med oss som kommer att göra trafikanterna uppmärksamma på vår närvaro.
Marschen genomförs gemensamt i grupp och håller en marschfart om ca: 5 km/tim.

Klädsel:
Du bär den klädsel och utrustning som du själv känner fungerar för dig. Detta är inte en militärövning eller insats, men uniform får bäras om man ingår i militärt förband. Huvudbonad som basker bäres med fördel hela tiden.

Tänk på att årets marsch går i norra Sverige och skydd för mygg/knott är väldigt bra att ha med sig.
T.ex myggmedel, mygghatt/mössa och annat som kan var till hjälp att skydda sig.


Träning:
Läs allt om tips om träning >>

Övernattning*:
Detta sker i gymnastiksalar, logement och andra enklare boenden. Önskar man annat boende som hotell eller vandrarhem så är man fri att ordna det på egen hand.
Medtag: Sovsäck, liggunderlag och om kudde önskas för övernattningen. Vi har med oss NATO-sängar.

Mat och vatten*:
Mat, frukt och energibars kommer att finnas tillgängligt för alla som föranmält* sitt deltagande. Annars måste man ta med detta.
OBS! Vatten kommer att finns för alla som deltar under alla etapper.

Väskor och övrig utrustning:
Dessa kan förvaras i följebilarna.

Transporter*:
Vi har fordon som följer marschen hela tiden och där går det med fördel att placera sin packning och utrustning som ej behöver bäras med under etappen/er.

Resor:
Alla resor till och från etapperna bekostas av respektive deltagare. Önskas hjälp med transport ut till etappen eller mellan två etapper meddelas detta vid anmälningen.
De som går fler än en etapp löser vi transporten åt mellan etapperna, boende m.m.

*Anmälan:
Anmälningsavgift: 200 kr/etapp, I avgiften ingår: Veteranmarschen T-shirt (så lång lagret räcker) och tygmärke, övernattning, mat, frukt och dryck under marschen. 
Detta ingår endast vid förbetalning och anmälan innan 27 juni 2018.

Vid frågor tveka aldrig att kontakta oss!