7 juli -  Umeå till Skellefteå

Nedan kan ni se start och etapper - Klicka här för att följa marschens färdväg via GPS/karta (öppnar ett nytt fönster)
Samling: 07.30 Umeå garnison
Start: 08.00
OBS! Mellan etapperna är det fordonstransport!

Färdväg etapp 1 (4,3 km):
 : Väg 363 fram till Bangatan – Riddargatan - vänster Östra Kyrkogatan – i höjd med Sandbackavägen gå höger in på GC-väg fram till Björnvägen - höger fram till Godishuset.
>> Google karta etapp 1 <<

Fordonstransport till Ursviken kl.10:00-11:30

Färdväg etapp 2 (12,5 km): Avmarsch från Coop Konsum Ursviken kl.11:30,  Järnvägsleden och ta höger på GC-vägen tills ni passerar fotbollsplanen. Fortsätt in på Furunäsgatan fram till OKQ8 där viker ni ned till vänster och fortsätter på GC-vägen på höger sida. Gå fram till infarten Bergsbyn, sväng där vänster under vägen fortsätt på GC-vägen till höger om Bergsbyvägen och fortsätt igenom Bergsbyn tills ni kommer fram till Tuvagårdsvägen (som ligger strax före rondellen) på vänster sida. Följ den vägen tills ni kommer fram till en korsning, fortsätt in på Hedtorpsgatan snett till vänster fram till Mjölnargatan, den följer ni tills ni kommer fram till en liten järnvägsövergång. Efter den är ni inne på Östra Nygatan och den följer ni på höger sida fram till kyrkan som ni ska ha på vänster sida. Gå in på Kyrkgränd fram till framsidan av kyrkan (där ska musikkåren ta er vidare till torget) Ni ska där passera E4 och in på Nygatan som tar er fram till Torget.
>> Google karta etapp 2 <<

Lunch: Tuvagården
Tid: kl.13:00-13.30
Här kan man ansluta till marschen om man inte vill gå hela sträckan från Ursviken.

Uppsamlingsplats i Skellefteå: Kyrkgränd cirka kl.14:30
>> Google karta etapp 3 <<

Mål: kl 15.00 Torget i Skellefteå

Häng på du också!
Alla är varmt välkomna att gå med oss, hela eller bara delar av en etapp. Du väljer själv hur långt du kan, vill eller orkar gå.
Följebil (här finns det plats för bagage och väskor och att ev. åka med när orken tryter) samt sjukvårdare finns med hela tiden.

Veteranmarschen är ingen tävling utan alla kan delta på sina villkor! Hur går du?


Kontakta oss om du har några frågor!