Rutt & Etapper 2018 - Skellefteå 27 juli - Treriksröset 6 augusti

--- Under hela Veteranmarschen kommer ni att kunna följa oss via GPS på en karta - Klicka här för att se var marschen befinner sig! ---

Veteranmarschen 2018 kommer innebära cirka 30 mils vandring men med ett annorlunda koncept. Med de stora avstånden som är mellan städerna i norr kommer vi att behöva ”bussa” marschdeltagarna till utvalda städer där de sedan kommer att genomföra marschetapper.

Ovan kan ni se alla etapper för 2018 - Kartor, anmälan, start och mål kommer att läggas ut allteftersom det finns klart.
OBS eventuella justeringar kan förekomma med kort varsel.

Veteranmarschens mål
Veteranmarschen genomförs för att uppmärksamma och hedra Sveriges alla civila och militära veteraner och även deras anhöriga.

Marschen är INTE en protest manifestation, eller en plats för politiska budskap, och den tar inte ställning för eller emot krig, Försvarsmakten eller insats/mission.
 

Integritetspolicy
Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår integritetspolicy kan du läsa hur denna hantering ske. Vid frågor kontakta oss.

Viktig information om fotografering och filmning
Våra evenemang fotograferas, filmas och livesänds i syfte att kunna förmedla vidare förbundets verksamhet och mål, samt att vi vill kunna spara bilder för historik dokumentation.
OBS! Vill du som deltar i våra evenemang INTE finns med på bild eller film, kontaktar du den ansvariga för evenemanget.
Vid frågor kontakta oss.