27 juli - Arvidsjaur - Älvsbyn (Boden)

OBS! Mellan etapperna är det fordonstransport!

Samling: 07:00 Jägarbataljonen
Start: 07:30

Marschväg Arvidsjaur 16,5 km: Västlundavägen fram till Storgatan fram till kommunhuset för en kortare ceremoni kl. 08:00.

Uppsamlingsplats inför inmarsch: kl. 07:50 Västlundavägen och Garvaregatan
>> Google karta etapp 1 <<

Fortsatt marschväg Arvidsjaur: Efter ceremoni fortsätt Storgatan in på Norrvägen ta sedan höger in på Magnus Berlinvägen efter cirka 200 m ta höger upp till G:a Norrvägen, ta vänster följ den och korsa E45:an gå in på namnlös grusväg. Ta höger på E45 och efter cirka 1 km ta vänster mot Stenträsket, efter cirka 3 km ta vänster igen och följ vägen fram till Akkakåtan 
>> Google karta etapp 2 <<

Uppsamlingsplats Arvidsjaur: Akkakåtan 11:30
Lunch: 11:45 i Akkakåtan 

Fordonstransport mot Älvsbyn: kl.12:30
Uppsamlingsplats Älvsbyn: kl. 14:00 Korsningen väg 94/Industrileden      
                           
Inmarsch Älvsbyn: 8,5km
Följ Industrileden som övergår i Övrabyvägen, ta höger in på Nyvägen, höger till Spontongatan, vänster på Spontongatan, höger på Stryckselgatan, vänster på Altunavägen som övergår till Stationsgatan, rakt fram på Västermalmsvägen, vänster in på G/C-väg till Vetegatan, höger på Stationsgatan, vänster på Älvåkersgatan, vänster på Medborgargatan, vänster på Nyvägen, höger in på Storgatan fram till Östermalmsvägen.
>> Google karta etapp 3 <<
 
Uppsamlingsplats: kl.16:00, parkeringen vid Älvsby IF på Parkgatan.
Ceremoni: kl.16:15

Utmarsch Älvsbyn: Följ Gammelvägen ut till väg 94, 1,5 km
>> Google karta etapp 4 <<

Fordonstransport mot Boden, Garnisonen: kl.17:00
 

Häng på du också!
Alla är varmt välkomna att gå med oss, hela eller bara delar av en etapp. Du väljer själv hur långt du kan, vill eller orkar gå.

Veteranmarschen 2018 kommer innebära cirka 30 mils vandring men med ett annorlunda koncept. Med de stora avstånden som är mellan städerna i norr kommer vi att behöva ”bussa” marschdeltagarna till utvalda städer där de sedan kommer att genomföra marschetapper.

Följebil (här finns det plats för bagage och väskor och att ev. åka med när orken tryter) samt sjukvårdare finns med hela tiden.

Veteranmarschen är ingen tävling utan alla kan delta på sina villkor! Hur går du?


Kontakta oss om du har några frågor!